Waarom je een dure auto beter kunt huren dan kopen

Het kopen van een superauto ligt niet binnen het bereik van een gewone man. Deze auto’s zijn duur en staan bekend om hun comfort, ongewone rijervaring, charismatische charme en verfijning. Deze voertuigen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van high-end klanten die bereid zijn om duizenden ponden uit te geven na aankoop.

Het rijden in een superauto als Aston Martin, Ferrari of Bentley is voor de meeste mensen uit de middenklasse een droom die uitkomt, maar voor veel auto influencers de werkelijkheid. Hoewel het kopen van deze auto’s misschien geen haalbare optie is voor de meeste middenklasse mensen, maar een gedachte geven aan een spannende luxe auto rijden vereist geen kapitaalinvestering.

Autoverhuurbedrijven speciaal voor dure auto’s

Dankzij de autoverhuurbedrijven die een kans biedt aan de mensen voor het huren van dergelijke stijlvolle en luxe auto’s tegen betaalbare prijzen. Dus, waarom niet huren van een van deze voertuigen en cruise rond de stad met stijl.

Het huren van sportauto’s voor de gebeurtenissen zoals bruiloften, verjaardagsfeesten, jubilea of andere gelegenheden zijn een heel gewoon ding deze dagen, en is een perfect excuus om extravagant te zijn als het huren van hen kan een beetje hoger kosten dan de gewone degenen.

Lees meer over Noel Dekkers.

Waarom kies je voor het huren van superbolides?

Als u dol bent op Aston Martin, Bentley, Ferrari, Audi of een andere luxe auto en een van deze voertuigen wilt huren voor een dergelijke gelegenheid, hebt u verschillende redenen om dit te doen, omdat de werkelijke kosten in verband met de aankoop van deze auto’s zeer hoog zijn.

Het feit is dat zelfs de extra uitgaven in verband met deze voertuigen kan zuigen en zal een groot deel van uw maandelijkse huishoudinkomen uitputten. Dus, waarom niet overwegen het huren van een van deze auto’s, en geniet van de gelukzaligheid van het besturen van een luxe auto dan te beschouwen als een verplichting voor jezelf na het worden de eigenaar.

Als u beperkte middelen hebt en het zich niet kunt veroorloven een super auto te kopen, is huren de enige oplossing om de rit ervan te ervaren.

Hoge investering

Auto’s als Aston Martin, Ferrari en Bentley, zijn de bekende merknamen in de wereld van de superauto’s die geen introductie behoeven. Deze voertuigen zijn ontworpen met materiaal van de hoogste kwaliteit en zijn extreem duur. Het kopen van deze high-end voertuigen vereist een enorme investering, terwijl huren uw kapitaalinvestering kan besparen, en u toch het plezier van een luxe rit kan bieden.

Het kopen van een super auto is geen eenmalige investering, omdat de eigenaar van het voertuig moet blijven besteden aan de service op een regelmatige basis. Uiteraard zijn de kosten in verband met het onderhoud van luxe auto’s veel hoger in vergelijking met de gewone auto’s.

De andere kosten in verband met de aankoop van deze voertuigen zijn de verzekeringskosten, maandelijkse termijnen van de auto als het is gefinancierd. Uiteraard gaat de uiteindelijke deal zeker een aanzienlijk deel van uw budget uitputten aan het einde van de maand.

Vervanging en schade van onderdelen

Uiteraard kunt u zich geen krassen of schade veroorloven omdat de reparatiekosten slopend zijn.

Vervanging van de onderdelen van sportauto’s is ook een dure aangelegenheid.

Er zijn zoveel dingen te overwegen voordat u een super auto koopt. De oppervlakkige kosten verbonden aan deze voertuigen zijn een bewezen last voor de meeste middenklasse eigenaren en is helemaal niet aan te raden.

Krungsri Consument staat open voor toekomstig gebruik van cryptocurrency

Krungsri Consumer, de ongedekte leningeenheid van Bank of Ayudhya (BAY), onder het marketingmerk Krungsri, staat open voor toekomstig gebruik van cryptocurrencies en andere vormen van digitale valuta via creditcarduitgaven, in overeenstemming met het digitale tijdperk.

Nayanee Peaugkham, hoofd van Krungsri Consumer Group, zei dat het bedrijf digitale platforms heeft ontwikkeld voor zowel creditcard- als persoonlijke leningproducten om klanten in het digitale tijdperk van dienst te zijn, in overeenstemming met het veranderende gedrag van consumenten tijdens de pandemie.

Tegelijkertijd staat het bedrijf open voor creditcarduitgaven met behulp van cryptocurrencies en digitale valuta in de toekomst, voegde ze eraan toe.

Samenwerking

Begin deze week kondigde Mastercard aan dat het samenwerkt met drie toonaangevende cryptocurrency-serviceproviders in Azië-Pacific die door cryptovaluta gefinancierde Mastercard-betaalkaarten zullen lanceren.

Volgens het persbericht kunnen consumenten en bedrijven in Azië-Pacific voor het eerst crypto-gekoppelde Mastercard-creditcards, betaalpassen of prepaidkaarten aanvragen waarmee ze hun cryptocurrencies onmiddellijk kunnen omzetten in traditionele fiat-valuta, die overal ter wereld kan worden besteed, Mastercard wordt geaccepteerd.

De drie aanbieders van digitale activadiensten zijn Amber Group, Bitkub in Thailand en CoinJar in Australië, die allemaal cryptocurrency-aankoop- en uitwisselingsdiensten aanbieden op hun thuismarkten. Stakingcrypto.nl is betrouwbaar. Mevrouw Nayanee zei dat het bedrijf tijdens de pandemie digitale technologie op alle gebieden heeft ontwikkeld en de efficiëntie heeft verbeterd als reactie op de vraag van klanten in het nieuwe normaal.

Krungsri Consumer heeft zijn U Choose mobiele applicatie geüpgraded en nieuwe functies toegevoegd, die is bedoeld voor het aanbieden van creditcard- en persoonlijke leningsdiensten. U Choose heeft de nieuwe functie, U Card, gelanceerd waarmee klanten nieuwe creditcards kunnen aanvragen. Het heeft ook de U Cash-app geïmplementeerd zodat klanten persoonlijke leningen kunnen aanvragen.

 

Lage prestaties

Gezien de impact van Covid-19 boekte Krungsri Consumer echter lagere prestaties in de eerste negen maanden van het jaar. De totale uitgaven voor creditcards bedroegen 199 miljard baht in de eerste negen maanden van dit jaar, een lichte stijging van 1% jaar-op-jaar.

 

De totale uitstaande leningen voor zowel creditcard- als persoonlijke leningen bedroegen 128 miljard baht, een daling van 4%, terwijl nieuwe klantenrekeningen 235.000 waren, een daling van 36%, en de nieuwe leningen voor zowel creditcard- als persoonlijke leningen bedroegen 54 miljard baht, een daling van 6% . crypto pas is betrouwbaar.

 

Ze zei dat de economische activiteiten en consumentenbestedingen zijn verbeterd nadat de regering had aangekondigd het land vanaf 1 november te openen.

Met dit scenario verwacht Krungsri Consumer dat de totale kaartuitgaven in 2021 285 miljard baht zullen bedragen, terwijl de totale uitstaande leningen naar verwachting 142 miljard baht zullen bedragen, nieuwe klantenrekeningen 350.000 en nieuwe leningen 76 miljard baht.

 

 

Een voormalige Amerikaanse penningmeester over crypto-investeringen in 2022: ‘De trein heeft het station al verlaten’

Als je er net aan denkt te investeren in cryptocurrencies of blockchain-technologie, zegt de voormalige Amerikaanse penningmeester Rosie Rios dat je waarschijnlijk al te laat bent om op de begane grond binnen te komen. “De trein heeft het station al verlaten”, vertelt Rios, die van 2009 tot 2016 penningmeester was in de regering-Obama, aan CNBC Make It. “Blockchain-technologie is hier.”

Rios, een gastonderzoeker aan de Harvard University, heeft een groot deel van haar post-overheidscarrière opgebouwd rond beleggen en crypto. daytraden crypto voor beginners vind je online. Ze is bestuurslid van blockchain-start-up Ripple, CEO van vastgoedinvesteringsadviesbureau Red River Associates en investeerder in de online realityshow “Unicorn Hunters” naast co-sterren Steve Wozniak en Lance Bass.

Advies

Op basis van die ervaringen zegt Rios dat ze één advies heeft voor iedereen die wil investeren in op blockchain gebaseerde platforms of activa zoals cryptocurrencies of NFT’s: blijf bij eenvoudige, fundamentele vragen zoals “Is het product praktisch?” of “Is er ruimte voor groei?”

Omdat veel experts van mening zijn dat activa zoals NFT’s slechts een speculatieve flits in de pan zijn, zegt Rios dat ze alleen zal investeren in platforms die groeipotentieel hebben en zinvolle diensten of echte waarde bieden.

“Of er intrinsieke waarde is, is heel belangrijk voor mij”, zegt ze.

 

Hoe ik van de ene op de andere dag een dogecoin-miljonair werd

Voor haar betekent dat begrijpen hoe het ‘verantwoord’ kan worden gebruikt en of het u tijd of geld kan besparen. Dat is de belangrijkste reden waarom ze lid werd van het bestuur van Ripple, zegt ze: de cryptocurrency, XRP, adverteert met de mogelijkheid om grensoverschrijdende betalingen sneller en goedkoper te vergemakkelijken dan traditionele valutadiensten. “Het is niet alleen de toekomst”, zegt Rios. “Het wordt al over de hele wereld gebruikt.”

Cruciaal is dat Rios hoopt dat 2022 meer duidelijkheid zal verschaffen over de regelgeving voor de cryptomarkt. In november zei een groep regelgevers, waaronder de Amerikaanse Federal Reserve, dat wetgevers van plan zijn meer duidelijkheid te bieden over hoe banken en andere grote financiële instellingen volgend jaar met cryptocurrency mogen omgaan.

Aandelen die inflatie spelen, bewegen nauw samen met cryptocurrency, ontdekte Trivariate Research

De behoefte aan duidelijkheid strekt zich uit tot Ripple, dat verwikkeld is in een lopende rechtszaak met de Securities and Exchange Commission over de vraag of de XRP-cryptocurrency een virtuele valuta of een beveiliging is. De laatste classificatie zou vereisen dat het onder strenger regelgevend toezicht valt.

 

Afgezien van de regelgeving lijkt de cryptomarkt volgend jaar waarschijnlijk te blijven groeien, na voor het eerst in november een totale waarde van $ 3 biljoen te hebben overschreden. beste crypto voor 2022 vind je online. Grote bedrijven zoals Microsoft, PayPal en zelfs Burger King accepteren al in sommige vormen cryptocurrency.

Anderen hebben al plannen aangekondigd. Bioscoopketen AMC zegt dat het binnenkort bitcoin zal accepteren als betaling voor bioscoopkaartjes, en WhatsApp zegt dat het een nieuwe crypto-betalingsfunctie test.

Rios zegt dat ze “zeer hoopvol” is dat meer grote spelers in 2022 zullen volgen – of, in ieder geval, “de juiste mentaliteit hebben om deze gesprekken te beginnen en hopelijk een pad voorwaarts te bieden.”

 

 

Wel of niet knippen? Wij helpen jou!

Een van de grootste haar verplichtingen die je kunt aangaan, is of je wel of niet pony’s wilt. Tuurlijk, ze zien er geweldig uit op veel mensen, maar wat als ze gewoon niet werken voor u? Als je zoals ons bent, zijn pony’s een GROTE deal. Daarom zijn we zo dol op clip-in hair bangs van Tailormadehair. Je hebt alle voordelen van een pony, maar geen gedoe. 

Slechte bang in het haar

2016 is het jaar van de blunt bang. Beroemdheden als Taylor Swift en Tara Banks hebben deze populaire pony omarmd, maar werkt het ook voor jou? Denk aan je gezichtsvorm.

Tip: Ronde gezichten kunnen er soms ronder en breder uitzien met een blunt bang, dus overweeg in plaats daarvan een side swept bang.   

Een wispy bang

De piekerige bang is een goed alternatief als je op zoek bent naar iets dat minder gedurfd en uitgesproken is. Hij heeft iets meer structuur en is zachter dan de stompe bang en past bij bijna elke gezichtsvorm. Bekijk de machine weft modellen hier, om te kijken of ze bij jou passen. 

Tip: Als je fijn of dunner haar hebt, kies dan voor een piekerige bang voor de meest natuurlijke look.

Zwaarste slag is ook hip

De side swept bang kan een geweldig kapsel aanvullen of onmiddellijke flair toevoegen aan uw dagelijkse look. De veelzijdigheid van deze bangs betekent dat ze nooit uit de mode zijn. 

Tip: Voeg een side swept bang toe met een paardenstaart voor Pinterest-waardige looks. 

Bestuurders lopen meer dan £ 2 miljoen aan besparingen mis door hun rijbewijzen met fotokaart niet online te verlengen

Uit nieuwe cijfers van DVLA blijkt dat chauffeurs £ 2,3 miljoen aan besparingen misliepen door hun rijbewijs met fotokaart niet online te verlengen. Volgens nieuwe cijfers van DVLA hebben chauffeurs een besparing van £ 2,3 miljoen misgelopen door hun rijbewijs met fotokaart niet te vernieuwen met behulp van de online service van DVLA.

Verlengingsaanvragen

Het bureau heeft onthuld dat tussen april 2020 en maart 2021 ongeveer 23% van de 2 miljoen verlengingsaanvragen die het ontving, per post of via het postkantoor werd ingediend. Dit ondanks dat de online service sneller en goedkoper is.

Online gaan is de goedkoopste manier om een ​​rijbewijs met fotokaart te verlengen. De regels omtrent militaire colonne vind je online. Het verlengen van een rijbewijs met fotokaart met GOV.UK kost £ 14 en de bestuurder ontvangt zijn nieuwe rijbewijs in slechts 5 dagen. Het plaatsen van een aanvraag bij DVLA kost £ 17 en duurt langer.

Online aanvraag

Klanten die online een aanvraag indienen, kunnen ook de voortgang van hun rijbewijs volgen door naar de pagina voor het aanvragen van uw rijbewijs op de GOV.UK-website te gaan. Oefenen ANWB theorie examen is mogelijk online. Bestuurders zijn wettelijk verplicht om hun rijbewijs met fotokaart elke 10 jaar te vernieuwen en ontvangen een herinnering van DVLA voordat hun huidige rijbewijs verloopt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bitrise Cryptocurrency trekt walvissen aan van grote cryptomunten

In de afgelopen weken was Bitrise-munt een van de weinige cryptoprojecten die walvissen heeft aangetrokken van grote cryptomunten. Crypto-enthousiastelingen die de Bitrise-munt volgen, moeten het artikel zijn tegengekomen op de dag dat Safemoon-walvissen zich bij de Bitrise-cryptomunt voegden.

Walvisbeweging

De walvisbeweging wordt door velen scherp geobserveerd, waaronder andere walvissen en kleine investeerders. Dit komt omdat ze de richting aangeven waar de markt naartoe gaat. Het belang van betrouwbaar crypto nieuws lezen is mogelijk online. Met walvissen die zich bij de Bitrise-munt aansluiten, betekent dit: dit is een zeer krachtig cryptoproject.

 

Crypto walvis

Crypto-walvissen hebben een enorme verantwoordelijkheid om hun enorme investering te beschermen. Ze investeren meestal in duizenden en miljoenen dollars. Daarom maken ze zelden een fout bij het maken van een zet.

 

Crypto experts

Crypto-experts zijn van mening dat tokenomics een van de factoren is die Safemoon-walvissen hebben beïnvloed om zich bij de Bitrise-munt aan te sluiten. De tokenomics van de munt zijn uniek en voornamelijk ontwikkeld om investeerders te belonen. Dit is precies waar walvissen naar zoeken. Bitrise is een hyper-deflatoir token, wat betekent dat de munten in omloop steeds kleiner worden bij elk gekocht token.

 

Britse cryptomunt

De Bitrise-cryptomunt heeft het proces van het verminderen van munten in omloop geautomatiseerd. Het team ontwikkelde een slim terugkoopcontract dat tokens uit de liquiditeitspool koopt. Het contract wordt gefinancierd door 5% van de 12% die in rekening wordt gebracht voor elke token-verkooptransactie.

De 5% wordt naar het contract gestuurd, dat tokens terugkoopt in de liquiditeitspool, en deze onmiddellijk verbrandt. De geautomatiseerde liquiditeitscontrole zorgt voor transparantie in de vraag en prijs van het token.

 

Walvissen

Walvissen kijken ook naar de BNB-beloningen die worden betaald aan de Bitrise-munthouders. Elke 4% van de geïnde vergoeding wordt verdeeld onder de tokenhouders op basis van de volumes. Daarom zullen walvissen zeker het leeuwendeel van deze beloningen op zich nemen.

Het is ook belangrijk op te merken dat het Bitrise cryptomuntennetwerk van plan is om het stakingsproces te starten. Dit is een investeringsmogelijkheid voor walvissen, aangezien het uitzetproces inkomsten genereert uit gegenereerde inkomsten. Wat is een goede crypto app? Bitrise-munt heeft veel producten die inkomsten genereren, waaronder Bitrise-audits, Techrate-audit, Bitrise dApp-portefeuilles, Bitrise-uitwisseling en IBitrise-blockchain.

Met zo’n enorme inkomstenbasis wordt Bitrise snel een van de meest gewilde cryptoprojecten voor crypto-walvissen. 80% APY van de gegenereerde inkomsten moet worden verdeeld over ingezette cryptomunten. Dit is absoluut een nieuwe investeringsmogelijkheid die walvissen naar Bitrise cryptomunt trekt. Met de token-staking die eind november op komst is, wordt verwacht dat meer walvissen van de grote cryptocurrencies zich bij de Bitrise-munt zullen voegen.

 

 

 

 

De levens bestendige luxe PVC vloer!

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer, kan het zijn dat u klem zit tussen functionaliteit en design. Sommige van de meest functionele vloertypes bieden “levensbestendige” duurzaamheid met weerstand tegen schimmel, meeldauw, vocht, krassen en meer. De vloerontwerpen waar u van houdt bieden misschien elegante charme en voegen waarde toe aan uw huis – maar met een prijskaartje en onderhoudsbehoeften die u zou willen vermijden. Gelukkig biedt luxe PVC  een oplossing voor deze dichotomie. Maar wat is de nou de beste pvc vloer, en waar dien je op te letten bij het aanschaffen van een vloer voor in je huis. 

Net als standaard PVC  heeft luxe PVC  de duurzaamheid en waterbestendigheid om bestand te zijn tegen de meest veeleisende ruimtes in uw huis. Net als keramische en porseleinen tegels of hardhouten vloeren heeft luxe PVC  een prachtig uiterlijk dat het interieur van uw huis onmiddellijk kan opwaarderen.

Wat is luxe aan de PVC vloer?

Luxe PVC  is een vloermateriaal dat het potentieel van PVC  maximaliseert door middel van geavanceerde technologie. PVC  vloeren bieden weerstand tegen een aantal van de meest voorkomende vloerproblemen, waaronder:

 • Water
 • Vlekken
 • Meeldauw
 • Scheuren
 • Scheuren
 • Gutsen
 • Schaafplekken
 • Krassen

Luxe PVC  bouwt voort op deze voordelen om vloeren te creëren die nog veelzijdiger zijn. Om dit te bereiken, beginnen fabrikanten met PVC vloeren en driedimensionale imagingtechnologie. De beeldvormingstechnologie brengt een foto van natuurlijk materiaal – in tegel- of hardhoutpatronen – over op het PVC oppervlak.

Het fotorealistische PVC  wordt vervolgens in reliëf aangebracht met een overeenkomstige materiaaltextuur. Luxe PVC  met een hardhouten uitstraling wordt in reliëf aangebracht om de uitstraling en het gevoel van natuurlijke houtnerven na te bootsen. Luxe PVC  met de uitstraling van een tegel wordt in reliëf aangebracht met een gladde textuur en afgeschuinde randen.

Als laatste Nu stap wordt het luxe PVC  gecoat met urethaan om het oppervlak te beschermen, de duurzaamheid te vergroten en bestand te zijn tegen verschillende soorten vlekken. Hierdoor is het  bijvoorbeeld mogelijk dat je een witte pvc vloer krijgt, of een andere kleur die je voorkeur heeft. Dit proces produceert PVC  materialen die ongeveer een achtste van een inch dik zijn en gesneden in een verscheidenheid van maten en vormen. De soorten van luxe PVC  vloeren die u kunt overwegen vallen in twee algemene categorieën.

Soorten

Luxe PVC  vloeren bieden een verscheidenheid aan ontwerpen om elk huis aan te vullen. Het komt ook in twee gesneden types die huiseigenaren in staat stellen om populaire vloerbedekking opties na te bootsen. Deze types zijn luxe PVC  tegels en luxe PVC  planken.

Luxe PVC tegels

Tegelvloeren geven een luxe uitstraling met onmiskenbare waterdichte voordelen. High-end douches, badkamers, keukens en zwembaden maken vaak gebruik van tegels vanwege hun esthetische en functionele kwaliteiten. Ook al past het uiterlijk van keramische of porseleinen tegels bij uw huis, de materiaal- en installatiekosten kunnen hoger zijn dan het budget dat u voor uw vloer hebt uitgetrokken.

LVT vloeren kunnen het beste van beide werelden maken. Door de PVC constructie is LVT betaalbaarder dan tegels en imiteert het de look van een verscheidenheid aan tegelsoorten. De afgeschuinde rand op de meeste LVT draagt bij tot een bijzonder authentieke tegeluitstraling.

Een voordeel van LVT is dat het met of zonder voegen kan worden geïnstalleerd. Een LVT-installatie met voegen bootst tegelvloeren na tegen een lagere prijs. Een LVT-installatie zonder voeg geeft de essentie weer van uw tegelkeuze met de meest betaalbare installatieprijs. Wat uw voorkeur ook is, LVT heeft de veelzijdigheid om zich aan te passen en te schitteren als een kwaliteitsvloeroptie.

Enkele van de voordelen die LVT biedt in vergelijking met tegels zijn

 • Gemakkelijker schoon te maken
 • Minder onderhoud nodig
 • Verhoogde waterbestendigheid
 • Hogere weerstand tegen slijtage zoals krassen en steenslag
 • Luxe PVC  Tegels

Luxe PVC  Planken

Hardhouten vloeren voegen waarde toe aan uw huis met hun elegantie en natuurlijke schoonheid. Houten vloeren communiceren een niveau van vakmanschap en raffinement waar veel huiseigenaren van houden. Hoewel deze eigenschappen wenselijk zijn, is natuurlijk hout niet altijd geschikt voor gebieden met veel water.

LVP vloeren kunnen de uitstraling van natuurlijk hout combineren met de waterbestendigheid die nodig is voor elke kamer van uw huis. LVP imiteert niet alleen het uitzicht van prachtige houtsoorten zoals eik en kers, maar is ook verkrijgbaar in planken van 2 tot 3 meter lang. Dit stelt u in staat om LVP te installeren met een klassiek hardhouten vloerpatroon voor maximale authenticiteit.

 • Enkele van de prestatievoordelen die LVP vloeren bieden in vergelijking met hardhout zijn:
 • Verhoogde weerstand tegen slijtage zoals krassen en vlekken
 • Verhoogde weerstand tegen waterschade
 • Verhoogde weerstand tegen uitglijden

WAT IS BITCOIN CONTANT GELD?

Benzinga Money is een door lezers ondersteunde publicatie. We kunnen een commissie verdienen wanneer u op links in dit artikel klikt.

Hoewel ze vaak met elkaar worden verward omdat ze basisstructuren delen, zijn Bitcoin en Bitcoin Cash verschillende cryptocurrencies. Als u het verschil tussen Bitcoin en Bitcoin Cash begrijpt, kunt u bepalen welke investeringsmogelijkheid u aan uw cryptocurrency-portfolio wilt toevoegen. Lees verder om iets meer te weten te komen over de structuur van Bitcoin Cash en hoe het werkt.

Koop, verkoop en bewaar uw favoriete cryptocurrencies!

Met uw Kriptomat-portemonnee kunt u zowel in cryptocurrencies als fiatfondsen beleggen. Koop, verkoop, verzend, ontvang en wissel geld van overal ter wereld.

Wat is Bitcoin Cash?

Voordat we kunnen praten over wat Bitcoin Cash (BCH) is en de voordelen ervan, is het belangrijk om het basisraamwerk van de originele Bitcoin (BTC) te begrijpen. Cardano koers vandaag is gestegen.

Bitcoin kan transacties vergemakkelijken met behulp van een reeks gegevensrecords die ‘blokken’ worden genoemd. Samen vormen deze blokken de “blockchain”, een permanent en openbaar document van elke transactie die heeft plaatsgevonden op het Bitcoin-netwerk. Een enkel Bitcoin-blok bevat gegevens over de datum, tijd en waarde van transacties, evenals informatie over het portemonnee-adres van de gebruiker die de overdracht heeft gestart en de gebruiker die de overdracht ontvangt. Elk blok op de blockchain moet worden bevestigd door een netwerk voordat de transactie kan worden geregistreerd en voltooid.

Naarmate het Bitcoin-netwerk steeds populairder wordt en de cryptocurrency in waarde stijgt, heeft dit formaat een knelpunt gecreëerd dat gewoonlijk het ‘schaalbaarheidsprobleem’ wordt genoemd. Het schaalbaarheidsprobleem is in wezen het onvermogen van het Bitcoin-netwerk om de toestroom van nieuwe transacties op het netwerk op een snelle en efficiënte manier af te handelen.

In vergelijking met andere cryptocurrency-projecten is het netwerk van Bitcoin traag en kan het slechts één keer per 10 minuten een nieuw blok maken. Elk blok dat aan de blockchain wordt toegevoegd, is beperkt tot 1 MB, wat de hoeveelheid informatie die op elk blok kan worden opgeslagen, beperkt. Als gevolg hiervan kan het Bitcoin-netwerk momenteel ongeveer 7 transacties per seconde verwerken, waardoor transacties zich opstapelen en in de rij wachten op bevestiging voordat ze doorgaan. Als je deze snelheid vergelijkt met een netwerk als dat van Visa (dat ongeveer 24.000 transacties per seconde aankan), begrijp je waarom het onpraktisch is om Bitcoin te implementeren als een grootschalig betalingsverwerkingsnetwerk.

BCH probeert dit schaalbaarheidsprobleem voornamelijk op te lossen door een grotere blokgrootte. In tegenstelling tot de oorspronkelijke blokbeperking van 1 MB van Bitcoin, kan een blok op het BCH-netwerk 8 MB aan gegevens bevatten, waardoor het aantal transacties dat per seconde kan plaatsvinden tot meer dan 100 toeneemt. Hoewel deze grotere blokken het mogelijk maken om meer transacties te verwerken, betekent ook dat het BCH-netwerk meer gecentraliseerd is in vergelijking met netwerken die kleinere blokken gebruiken, zoals de originele Bitcoin.

BCH is ontstaan ​​vanuit een hard fork in het originele Bitcoin-netwerk. Deze harde vork vond plaats in 2017 en werd veroorzaakt door een riff in de Bitcoin-gemeenschap over het schaalbaarheidsprobleem en hoe het moet worden opgelost. Het debat ging door na het optreden van de harde vork van 2017, met een extra harde vork binnen het BCH-netwerk zelf eind 2018. Deze harde vork creëerde Bitcoin SV, een aanpassing aan het BCH-protocol dat grotere blokgroottes en lagere transactiekosten introduceerde.

BCH bereikte op 20 december 2017 een hoogste waarde van ongeveer $ 4.355. Sindsdien is de prijs van BCH met meer dan 90% gedaald, waardoor op het moment van schrijven een waarde van ongeveer $ 400 per munt behouden bleef. BCH is momenteel de 12e grootste cryptocurrency gemeten naar totale marktkapitalisatie, met een huidige marktkapitalisatie van meer dan $ 7,5 miljard en een gemiddeld dagelijks handelsvolume van $ 1,2 miljard. BCH is een populaire cryptocurrency voor investeringen en is beschikbaar op een breed scala aan beurzen, waaronder Coinbase, Kraken en meer. Goede app crypto vind je online.

Waarom BCH gebruiken?

BCH biedt meerdere voordelen ten opzichte van het oorspronkelijke Bitcoin-netwerk en andere grote cryptocurrencies op de markt en grootschalige financiële instellingen. Enkele van de grootste voordelen van de infrastructuur van BCH die u misschien wilt overwegen, zijn de volgende.

Snellere transacties: een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van BCH boven Bitcoin zijn de hogere transactiesnelheden. Omdat elk blok op het BCH-netwerk groter is, kan het elke afzonderlijke transactie met minder wachttijd verwerken. Deze snelheid kan BCH geschikter maken voor gebruik als elektronisch contant betalingssysteem in vergelijking met Bitcoin.

Verbeterde schaarste: BCH heeft een beperkte totale voorraad van 21 miljoen munten. Dit betekent dat er nooit meer dan 21 miljoen BCH kan zijn, wat de schaarste vergroot wanneerin vergelijking met cryptocurrencies zoals Dogecoin, die een onbeperkte voorraad munten heeft die kunnen worden gedolven.

Gedecentraliseerd: net als Bitcoin en andere grote cryptocurrencies biedt BCH gebruikers een gedecentraliseerde manier om betalingen te voltooien en geld te verzenden. Dit betekent dat het niet afhankelijk is van een gecentraliseerd netwerk of betalingsverwerkingsmedium om transacties te voltooien, en dat geen enkele persoon of entiteit het BCH-netwerk “controleert”.

Lage transactiekosten: bij de meeste BCH-transacties bedragen de verwerkingskosten minder dan een paar centen. Deze lage kosten maken nieuwe mogelijkheden voor microtransacties mogelijk, bijvoorbeeld door makers van inhoud een fooi te geven zonder extra kosten te betalen.

Private betalingsinfrastructuur: de snelle verwerking en lage transactiekosten van BCH hebben een nieuwe economie van microtransacties mogelijk gemaakt. Iedereen kan BCH gemakkelijk als bedrijfseigenaar accepteren met alleen een smartphone, en privébetalingstools zoals CashShuffle en CashFusion maken het proces eenvoudiger en intuïtiever.

Benzinga’s favoriete cryptovaluta

Wilt u meer weten over investeringen in cryptocurrency? BCH is slechts 1 van de duizenden cryptocurrencies waarin u kunt beleggen. Ontdek enkele van onze favoriete investeringsmogelijkheden binnen de opkomende cryptocurrency-markt met behulp van de onderstaande tabel.

Investeren in cryptovaluta

Met lagere kosten in vergelijking met de originele Bitcoin en snellere transacties, is het gemakkelijk in te zien waarom beleggers mogelijk geïnteresseerd zijn in het verhandelen of houden van BCH. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de markt voor cryptocurrency zich nog steeds ontwikkelt en dat cryptocurrencies zeer ongereguleerd zijn in vergelijking met effecten zoals aandelen en obligaties. Als u besluit te investeren in BCH (of een andere cryptocurrency), weet dan dat de prijs van uw activa op elk moment drastisch kan dalen.

Bescherm uw financiële toekomst door slechts een klein percentage van uw kapitaal te investeren in een individueel cryptocurrency-project en door cryptocurrencies te gebruiken als aanvulling op een volledig gediversifieerde beleggingsportefeuille. Investeer nooit meer geld dan u zich kunt veroorloven te verliezen op de markt voor cryptocurrency.

 

 

 

Rubberboot opblaasbaar vs RIBS

Het kiezen van de “beste rubberboot” kan ongelooflijk moeilijk zijn met het huidige overschot aan verschillende types en merken die vandaag beschikbaar zijn. Wanneer u uw onderzoek doet, houd er dan rekening mee dat de “beste rubberboot” van persoon tot persoon zal verschillen, en uiteindelijk zal afhangen van een exemplaar dat aan uw persoonlijke voorkeur voldoet, aan uw eisen voldoet, binnen uw budget past en u veilig brengt naar waar u moet zijn – uw volgende avontuur op het water, er worden steeds meer watersport beoefend! een voorbeeld in Nederland is de opkomst van een zogenoemd sup board.

Voor eigenlijjk al deze sporten is een wetsuit handig. een wetsuit kopen via watersports4fun is dan een slimme optie.

Om u te helpen uw keuze te bepalen tussen harde (rigid inflatable boats of RIBs) en standaard opblaasbare boten, zal dit artikel de voor- en nadelen van beide types behandelen.

Stijf en opblaasbaar

Stijve opblaasboten zijn ontworpen met een solide, gecontourde V-romp. Dit wordt meestal een “Deep V” genoemd. Deze diepe V verhoogt de kracht en de prestaties van de RIB in het water door zijn directionele stabiliteit te optimaliseren en zijn vermogen om op te stijgen en naar het wateroppervlak te klimmen om gemakkelijker op het vlakke te komen.

De stevige constructie van de romp zorgt voor extra stevigheid, waardoor het gemakkelijk door golven, ruw water en woelige omstandigheden snijdt met weinig inspanning. Dit rompontwerp op een RIB geeft het ook een superieure wendbaarheid en een hogere topsnelheid terwijl het op het vlakke vaart.

Nadelen

RIBs zijn veel duurder dan opblaasbare rubberboten met opblaasbare kielen, vooral als je ook de onderhoudskosten en de opslagkosten in aanmerking neemt die na verloop van tijd zullen oplopen. Omdat RIBs zwaar en volumineus zijn, kunnen ze niet gemakkelijk worden gedragen, te water gelaten, aan land gebracht en opgeborgen; vandaar de behoefte aan een trailer om ze te vervoeren en een grotere hoeveelheid ruimte om ze na gebruik op te bergen.

Stijve opblaasbare boten klinken misschien duurzamer vanwege hun houten, stalen of zelfs glasvezel rompen, maar dit vrijwaart ze niet van deuken en beschadigingen tijdens het gebruik of wanneer ze aan de grond lopen. De buitenste afwerking van de glasvezel, of gelcoat, is gevoelig voor krassen en aantasting veroorzaakt door scherpe, schurende aanraking zoals stenen.

Dit kan leiden tot spinscheurtjes en blaasvorming, waardoor het water uiteindelijk door de gelcoat heen dringt. Bij het te water laten of ophalen van een glasvezelboot kunnen de scherpe randen van een trailer de gelcoat ook beschadigen als men niet voorzichtig is.

Bij slecht onderhoud is de hars in de glasvezel vatbaar voor aantasting. Reparatie van dit soort schade is zeer kostbaar. RIBs met aluminium rompen kunnen ook een probleem worden als hun romp wordt gedeukt of beschadigd door een impact, vervorming van de romp kan de prestaties van de boot beïnvloeden.

Voordelen

Een groot voordeel van opblaasbare boten is dat ze veel minder kosten dan een RIB. Dat betekent niet dat je er minder aan hebt als je hun betrouwbaarheid en prestaties vergelijkt. Opblaasbare rubberboten zijn ongelooflijk veelzijdig en handig te gebruiken in bijna elke waterweg.

In feite is een van de beste eigenschappen die zachte rubberboten hebben hun draagbaarheid. Door het lichte gewicht en de zachte romp zijn deze rubberboten gemakkelijker te lanceren en op te halen in vergelijking met starre opblaasbare boten.

Opblaasbare boten kunnen ook met weinig moeite worden leeggepompt en opgevouwen tot een kleiner formaat. Hierdoor passen ze in kleine, krappe ruimtes zoals opbergkasten op boten of campers, kasten of zelfs in de kofferbak van uw auto. Daar komt nog bij dat u voor opblaasbare boten geen aanhangwagen hoeft te gebruiken.

Zonder dat u een trailer hoeft aan te schaffen en op te slaan of de extra benzinekosten hoeft te betalen die het slepen met zich meebrengt, bespaart u zich op de lange termijn een hoop geld.

Wanneer moet je je fiets- of elektrische Stephelm vervangen?

Bij Pure Electric zijn we van mening dat een helm een echt essentieel accessoire is. Een helm beschermt je hoofd tegen onvoorziene impact, en kan bij een crash of val het verschil betekenen tussen verwaarloosbare verwondingen en een volledig, snel herstel, of veel erger.

Helmen verouderen net als e-bikes en e Step , en hoewel je ze kunt onderhouden door ze zorgvuldig te wassen en op te bergen, is het verstandig om de jouwe regelmatig te vervangen om er zeker van te zijn dat je goed beschermd bent. Maar hoe vaak moet je ze vervangen? Verandert het als je een ongeluk hebt gehad met de jouwe? Of wat als je hem afstoffen uit een paar jaar doorgebracht in de schuur?

Hier geven we antwoord op deze belangrijke vragen.

Lees mee. We willen je wel al een tip meegeven: elektrische step met zadel via nr1elektrischestep.nl kopen is de beste manier om zeker te zijn van een goede betrouwbare step. 

Hoe lang gaat een helm mee?

Deze vraag heeft geen exact antwoord, omdat sommige helmen anders oud kunnen worden, afhankelijk van hun constructie, hun algemene kwaliteit, en hoe ze worden gebruikt en verzorgd.

Ten eerste voldoen ALLE helmen die door Pure Electric worden verkocht aan de veiligheidsnormen van de EU, die op dit moment nog steeds de norm zijn volgens welke helmen die in het Verenigd Koninkrijk worden verkocht, worden ontworpen. Dit garandeert een minimum aan bescherming en dekking rond uw hoofd. Dat betekent dat alle nieuwe helmen veilig zijn om te gebruiken (zolang ze passen en goed worden gedragen).

Hoewel er enige variatie is, geldt als vuistregel dat een helm die niet betrokken is geweest bij een botsing, een aanrijding heeft gehad of anderszins niet goed is onderhouden, ten minste eens in de vijf jaar moet worden vervangen [1]. Dit komt omdat schade door zonnestralen, zonnecrème en zweet, haaroliën, herhaalde temperatuurschommelingen en algemene slijtage allemaal bijdragen tot de veroudering van het ‘EPS’-schuim met hoge dichtheid waaruit de helmschaal van de meeste helmen bestaat, waardoor het vermogen om energie doeltreffend te absorberen en te verspreiden afneemt.

Sommige helmen zijn vervaardigd uit meerdere stukken EPS-schuim, terwijl andere uit minder (of zelfs uit één stuk) zijn gemaakt. Hoewel al deze helmen absoluut veilig zijn om te gebruiken en voldoen aan de veiligheidsnormen, worden helmen die uit meer stukken bestaan meestal aan elkaar gelijmd met een of andere vorm van lijm, die supersterk is, maar die na verloop van tijd sneller kan degraderen.

Dit type van constructie wordt vaak gekozen voor goedkopere productie, die meestal resulteert in een goedkopere kosten voor u bij aankoop. Het gevolg is dat het nog belangrijker kan zijn om ervoor te zorgen dat u uw helm binnen deze richtlijn van vijf jaar vervangt als het een goedkoper model was, of als u enige degradatie kunt waarnemen.

Wat als ik hem jaren niet gedragen heb?

Zelfs als een helm een paar jaar niet is gedragen (en aanzienlijk minder dan vijf jaar is gebruikt), moet je hem toch vervangen.

Om dit aan de hand van een veelvoorkomend voorbeeld te illustreren: stel dat u zes jaar geleden een nieuwe helm hebt gekocht. U hebt hem zes maanden gebruikt voordat hij samen met uw fiets in de schuur belandde, en u hebt onlangs beide helmen tevoorschijn gehaald om weer te gaan rijden. In deze situatie moet u sterk overwegen de helm te vervange

Dat lijkt misschien niet nodig omdat hij pas zes maanden wordt gebruikt, maar zelfs de beste schuimconstructies gaan achteruit als ze niet worden gebruikt. In dit geval hebben temperatuur-, licht- en vochtigheidsschommelingen bijgedragen aan de vermindering van de sterkte van de helm. Plus, andere onvoorziene factoren zoals per ongeluk deuken door langdurige druk tegen een oppervlak, of insecten die van de helm een thuis hebben gemaakt, zorgen voor meer slijtage.

Wat als ik bij een ongeval betrokken ben geweest?

Als je betrokken bent geweest bij een ongeval terwijl je je helm droeg, moet je ook sterk nadenken over vervanging.

Bij elke impact, zelfs een lichte stoot, moet een helm energie absorberen en afvoeren. Die energie veroorzaakt onvermijdelijk schade aan de helm, en het probleem is dat die schade niet altijd zichtbaar is.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een klap op je helm hebt gehad die aanvoelde als een schampschot, en dat je er gelukkig ongedeerd vanaf bent gekomen. Je helm heeft misschien een paar plaatselijke krasjes op de buitenkant, maar verder ziet hij er absoluut perfect uit. Helaas kun je niet onder de krassen kijken of de binnenkant van het schuim beoordelen – maar in alle opzichten lijkt er niets anders te zijn dan lichte oppervlakkige schade.

In dit geval raden wij ten zeerste aan uw helm te vervangen. Omdat helmen ontworpen zijn om energie te absorberen en te verspreiden, is het onwaarschijnlijk dat je de volledige kracht van de klap gevoeld hebt en zou je het gemakkelijk kunnen afdoen als een “schram” of “stoot”.