Krungsri Consument staat open voor toekomstig gebruik van cryptocurrency

Krungsri Consumer, de ongedekte leningeenheid van Bank of Ayudhya (BAY), onder het marketingmerk Krungsri, staat open voor toekomstig gebruik van cryptocurrencies en andere vormen van digitale valuta via creditcarduitgaven, in overeenstemming met het digitale tijdperk.

Nayanee Peaugkham, hoofd van Krungsri Consumer Group, zei dat het bedrijf digitale platforms heeft ontwikkeld voor zowel creditcard- als persoonlijke leningproducten om klanten in het digitale tijdperk van dienst te zijn, in overeenstemming met het veranderende gedrag van consumenten tijdens de pandemie.

Tegelijkertijd staat het bedrijf open voor creditcarduitgaven met behulp van cryptocurrencies en digitale valuta in de toekomst, voegde ze eraan toe.

Samenwerking

Begin deze week kondigde Mastercard aan dat het samenwerkt met drie toonaangevende cryptocurrency-serviceproviders in Azië-Pacific die door cryptovaluta gefinancierde Mastercard-betaalkaarten zullen lanceren.

Volgens het persbericht kunnen consumenten en bedrijven in Azië-Pacific voor het eerst crypto-gekoppelde Mastercard-creditcards, betaalpassen of prepaidkaarten aanvragen waarmee ze hun cryptocurrencies onmiddellijk kunnen omzetten in traditionele fiat-valuta, die overal ter wereld kan worden besteed, Mastercard wordt geaccepteerd.

De drie aanbieders van digitale activadiensten zijn Amber Group, Bitkub in Thailand en CoinJar in Australië, die allemaal cryptocurrency-aankoop- en uitwisselingsdiensten aanbieden op hun thuismarkten. Stakingcrypto.nl is betrouwbaar. Mevrouw Nayanee zei dat het bedrijf tijdens de pandemie digitale technologie op alle gebieden heeft ontwikkeld en de efficiëntie heeft verbeterd als reactie op de vraag van klanten in het nieuwe normaal.

Krungsri Consumer heeft zijn U Choose mobiele applicatie geüpgraded en nieuwe functies toegevoegd, die is bedoeld voor het aanbieden van creditcard- en persoonlijke leningsdiensten. U Choose heeft de nieuwe functie, U Card, gelanceerd waarmee klanten nieuwe creditcards kunnen aanvragen. Het heeft ook de U Cash-app geïmplementeerd zodat klanten persoonlijke leningen kunnen aanvragen.

 

Lage prestaties

Gezien de impact van Covid-19 boekte Krungsri Consumer echter lagere prestaties in de eerste negen maanden van het jaar. De totale uitgaven voor creditcards bedroegen 199 miljard baht in de eerste negen maanden van dit jaar, een lichte stijging van 1% jaar-op-jaar.

 

De totale uitstaande leningen voor zowel creditcard- als persoonlijke leningen bedroegen 128 miljard baht, een daling van 4%, terwijl nieuwe klantenrekeningen 235.000 waren, een daling van 36%, en de nieuwe leningen voor zowel creditcard- als persoonlijke leningen bedroegen 54 miljard baht, een daling van 6% . crypto pas is betrouwbaar.

 

Ze zei dat de economische activiteiten en consumentenbestedingen zijn verbeterd nadat de regering had aangekondigd het land vanaf 1 november te openen.

Met dit scenario verwacht Krungsri Consumer dat de totale kaartuitgaven in 2021 285 miljard baht zullen bedragen, terwijl de totale uitstaande leningen naar verwachting 142 miljard baht zullen bedragen, nieuwe klantenrekeningen 350.000 en nieuwe leningen 76 miljard baht.