Veel Manieren Om Wijn Te Krijgen

Ik zie verschillende promoties verschijnen in pamfletten van de wijnindustrie die reclame maken voor massale wijnen die kunnen worden gekocht en vaak wordt gevraagd waarom deze volgorde van wijn beschikbaar is om te kopen en wie dergelijke wijn koopt. Ik zie advertenties voor veel Californische massawijnen, net als een deel van deze wijnaanbiedingen uit Oregon, Washington en van wijnmakerijen en druivenplantages aan de oostkust. Wat meer is, met enige herhaling is het allesbehalve vreemd om advertenties voor wijnaanbiedingen te zien komen uit tal van wereldwijde wijngebieden.

Massawijn is een ander kenmerk van de wijnhandel dat niet wordt waargenomen door de ontspannen wijnkoper, maar het is allesbehalve een belangrijke supporter van de ontwikkeling van de wijnhandel. Wat is massawijn en druiven? Deze wijn is afkomstig van een overschot bij een wijnmakerij die nog niet in de kan is gekomen en is gemarkeerd. Er is ook een fragment van de markt waar wijnmakerijen en druivenplantages wijn produceren voor de massamarkt. Er zijn ook merken die geen wijnmakerij hebben en afhankelijk zijn van de massamarkt om hun imago te maken. Massa-druiven, vergelijkbaar met wijn, komen van de druivenplantage van een wijnmakerij of een autonome druivenplantage. Deze druiven worden per ton verkocht in het oogstseizoen; vaak een jaar van tevoren.

Massawijn is van een gerealiseerde kwaliteit die vóór de aankoop door een koper wordt geproefd. Tussenpersonen die wijnen verkopen zonder een huis, claimen de wijn nooit, maar hebben tegelijkertijd een vergunningsvoorwaarde van het Tax and Trade Bureau van het Department of the Treasury. Het punt is dat massawijn een geweldige wijn is die een familie heeft, het is allesbehalve een bekende maker, bekende kwaliteit, gedenkwaardige attributen en wordt moeiteloos gecontroleerd/geproefd door de koper.

Met een jaarlijkse ontwikkeling van 2,8% in de Amerikaanse wijndeals in 2016, is het niet moeilijk te accepteren dat voor alle gecreëerde wijn een markt afhankelijk is van de vraag. Druivenplantage aangeplant onroerend goed in Californië wordt geacht gelijk te zijn in 2017 ten opzichte van 2016, met 15.000 nieuwe stukken land die worden aangeplant; voor het grootste deel in de kuststreek van San Lois Obispo. (Geplante druivenplantages zijn bedrieglijk omdat er gronden worden geëlimineerd wanneer planten worden verwijderd voor herbeplanting.) Zelfs met veranderingen in de wijnmarkt over de hele wereld, blijft de markt voor massawijn en druiven zich ontwikkelen en de doeleinden achter de ontwikkeling zijn onvoorspelbaar en divers. Al met al is de vraag die uitleg/intensivering vraagt: wat gebeurt er met overtollige wijn en druiven?