Wat Het Betekent Om Een ​​bierbar Te Zijn

Er is nooit een superieure energie geweest voor het universum van pils dan vandaag. De beslissingen die je hebt met betrekking tot wat je moet drinken, zijn grenzeloos. Dit is een renaissance voor de pilsbusiness en een waar consumenten van speciaalbier helpen invloed uit te oefenen op wat brouwerijen produceren. Aangezien de ontwikkeling van speciaalbieren aan de basis plaatsvindt, duurt het bijna 30 jaar voordat pilsconsumenten een beslissing hebben genomen over wat ze besluiten te drinken. Hoewel de beslissing vooral in de winkels van alcohol, wijn en soul ligt, worden er tal van stichtingen geopend die het voor pilsconsumenten mogelijk maken om in een openbare omgeving het meeste uit hun speciale brouwsel te halen.

Betreed pilsbars. De gemiddelde bar is al meer dan 100 jaar aanwezig en serveert essentiële barmaaltijden en een groot aantal op grote schaal bereide kak (lichte ales, bleke toon, geen smaak, allemaal bubbels). Met de wedergeboorte van de pilshandel door middel van speciaal brouwen, is de gewone bar, hoewel nog steeds belangrijk, een uitstervend ras. Lagerbars springen links en rechts omhoog en maken het leven verrassend moeilijk voor je gewone bar. Niet alleen fundamentele bars voelen de oppositie, net als de enorme blendingorganisaties, Anheuser Busch, Miller en Coors, die een deel van de taart verliezen aan microbrouwerijen.

Dus wat is een pilsbar precies? Vanaf het begin helpt het je om een ​​andere bar te onthouden, maar zonder twijfel een hoger niveau en kwaliteit. Hoewel het nog steeds een bar is die veel sterke drank serveert, wijken deze bars af van de standaard omdat ze een aanzienlijke autoriteit vertegenwoordigen in het brouwen. Elk brouwsel evenals expliciet speciaalbier. Specialty pils is het andere assortiment pils in de Verenigde Staten, buiten light ales dat wordt aangeboden door de grootschalige voorbereidingsorganisaties. Smaak is belangrijker en wordt op uitzonderlijk inventieve manieren gecommuniceerd, gaande van koninklijke lagers, rijping van whisky en wijnvaten en bereiding met vreemde en ongewone smaken. Dit zijn de lagers die worden aangeboden door brouwbars.

Op het moment dat u op zoek bent naar een plek om verbazingwekkende speciaalbier te proberen, is een brouwbar het ding dat u zoekt. Ze duiken overal op het land op en het is allesbehalve een kwestie van ze te ontdekken. Dus waar zou je naar op zoek zijn als je op zoek bent naar een plek om een ​​ongelooflijke speciaalbier te waarderen? Ik sprak met Tony Maciag, de algemeen directeur van Euclid Hall Bar and Kitchen in LoDo Denver, en hij vertelde me wat hij zoekt in een pilsbar.