Bitrise Cryptocurrency trekt walvissen aan van grote cryptomunten

In de afgelopen weken was Bitrise-munt een van de weinige cryptoprojecten die walvissen heeft aangetrokken van grote cryptomunten. Crypto-enthousiastelingen die de Bitrise-munt volgen, moeten het artikel zijn tegengekomen op de dag dat Safemoon-walvissen zich bij de Bitrise-cryptomunt voegden.

Walvisbeweging

De walvisbeweging wordt door velen scherp geobserveerd, waaronder andere walvissen en kleine investeerders. Dit komt omdat ze de richting aangeven waar de markt naartoe gaat. Het belang van betrouwbaar crypto nieuws lezen is mogelijk online. Met walvissen die zich bij de Bitrise-munt aansluiten, betekent dit: dit is een zeer krachtig cryptoproject.

 

Crypto walvis

Crypto-walvissen hebben een enorme verantwoordelijkheid om hun enorme investering te beschermen. Ze investeren meestal in duizenden en miljoenen dollars. Daarom maken ze zelden een fout bij het maken van een zet.

 

Crypto experts

Crypto-experts zijn van mening dat tokenomics een van de factoren is die Safemoon-walvissen hebben beïnvloed om zich bij de Bitrise-munt aan te sluiten. De tokenomics van de munt zijn uniek en voornamelijk ontwikkeld om investeerders te belonen. Dit is precies waar walvissen naar zoeken. Bitrise is een hyper-deflatoir token, wat betekent dat de munten in omloop steeds kleiner worden bij elk gekocht token.

 

Britse cryptomunt

De Bitrise-cryptomunt heeft het proces van het verminderen van munten in omloop geautomatiseerd. Het team ontwikkelde een slim terugkoopcontract dat tokens uit de liquiditeitspool koopt. Het contract wordt gefinancierd door 5% van de 12% die in rekening wordt gebracht voor elke token-verkooptransactie.

De 5% wordt naar het contract gestuurd, dat tokens terugkoopt in de liquiditeitspool, en deze onmiddellijk verbrandt. De geautomatiseerde liquiditeitscontrole zorgt voor transparantie in de vraag en prijs van het token.

 

Walvissen

Walvissen kijken ook naar de BNB-beloningen die worden betaald aan de Bitrise-munthouders. Elke 4% van de geïnde vergoeding wordt verdeeld onder de tokenhouders op basis van de volumes. Daarom zullen walvissen zeker het leeuwendeel van deze beloningen op zich nemen.

Het is ook belangrijk op te merken dat het Bitrise cryptomuntennetwerk van plan is om het stakingsproces te starten. Dit is een investeringsmogelijkheid voor walvissen, aangezien het uitzetproces inkomsten genereert uit gegenereerde inkomsten. Wat is een goede crypto app? Bitrise-munt heeft veel producten die inkomsten genereren, waaronder Bitrise-audits, Techrate-audit, Bitrise dApp-portefeuilles, Bitrise-uitwisseling en IBitrise-blockchain.

Met zo’n enorme inkomstenbasis wordt Bitrise snel een van de meest gewilde cryptoprojecten voor crypto-walvissen. 80% APY van de gegenereerde inkomsten moet worden verdeeld over ingezette cryptomunten. Dit is absoluut een nieuwe investeringsmogelijkheid die walvissen naar Bitrise cryptomunt trekt. Met de token-staking die eind november op komst is, wordt verwacht dat meer walvissen van de grote cryptocurrencies zich bij de Bitrise-munt zullen voegen.