Wel of niet knippen? Wij helpen jou!

Een van de grootste haar verplichtingen die je kunt aangaan, is of je wel of niet pony’s wilt. Tuurlijk, ze zien er geweldig uit op veel mensen, maar wat als ze gewoon niet werken voor u? Als je zoals ons bent, zijn pony’s een GROTE deal. Daarom zijn we zo dol op clip-in hair bangs van Tailormadehair. Je hebt alle voordelen van een pony, maar geen gedoe. 

Slechte bang in het haar

2016 is het jaar van de blunt bang. Beroemdheden als Taylor Swift en Tara Banks hebben deze populaire pony omarmd, maar werkt het ook voor jou? Denk aan je gezichtsvorm.

Tip: Ronde gezichten kunnen er soms ronder en breder uitzien met een blunt bang, dus overweeg in plaats daarvan een side swept bang.   

Een wispy bang

De piekerige bang is een goed alternatief als je op zoek bent naar iets dat minder gedurfd en uitgesproken is. Hij heeft iets meer structuur en is zachter dan de stompe bang en past bij bijna elke gezichtsvorm. Bekijk de machine weft modellen hier, om te kijken of ze bij jou passen. 

Tip: Als je fijn of dunner haar hebt, kies dan voor een piekerige bang voor de meest natuurlijke look.

Zwaarste slag is ook hip

De side swept bang kan een geweldig kapsel aanvullen of onmiddellijke flair toevoegen aan uw dagelijkse look. De veelzijdigheid van deze bangs betekent dat ze nooit uit de mode zijn. 

Tip: Voeg een side swept bang toe met een paardenstaart voor Pinterest-waardige looks.